• Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 600kr
  • Klarna Checkout
0 Varukorg

Rapala X-Rap Haku 14cm - ARB

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Rapala X-Rap Haku 14cm - ARB

X-Rap® Haku - haku betyder sök på finska – står upp för sitt namn och kommer med sin coola attityd aktivt söka problem hos de svenska gäddmadamerna! X-Rap® Haku är byggd för hårda tag med stor fisk och är utrustad med Rapalas® unika 3R-system; Titanium Release Rig med VMC® Coastal Black-krokar.

Riggad för action positioneras krokarna precis som på ett vanligt jerkbete, medan riggen ligger nedsänkt i ett spår i betets buk, för att inte fasta i sjögräs och liknande.

Artikelnr 60803
 
Skickas inom 24 timmar
199kr
169kr
{{ price }}
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 600kr
  • Klarna Checkout

X-Rap® Haku - haku betyder sök på finska – står upp för sitt namn och kommer med sin coola attityd aktivt söka problem hos de svenska gäddmadamerna!

X-Rap® Haku är byggd för hårda tag med stor fisk och är utrustad med Rapalas® unika 3R-system; Titanium Release Rig med VMC® Coastal Black-krokar. Riggad för action positioneras krokarna precis som på ett vanligt jerkbete, medan riggen ligger nedsänkt i ett spår i betets buk, för att inte fasta i sjögräs och liknande. Vid krokning frigörs wireriggen från kroppen och ger direktkontakt med fisken! Detta ger dig större landningsfrekvens eftersom fisken får mindre chans att bryta sig loss mot beteskroppen.

Ytterligare en fördel med riggen är att det är lättare att lossa krokarna ur fiskens mun då betet inte är i vägen.

X-Rap® Haku är ett otroligt lättfiskat bete som kan användas för en rad olika presentationer och tekniker. Haku kan jerkas hem på klassiskt vis eller vevjerkas – snabbt och aggressivt eller långsamt med långa pauser. Om du jerkar hem betet vänder det snabbt ut åt sidorna i en riktigt fin sida-till-sida-gång och vid paus glider Haku långt ut åt sidan. Ett par riktigt snabba vevtag mellan stoppen imiterar en flyende betesfisk och väcker intresset hos rovfiskar i närheten.

X-Rap® Haku har ett otroligt fint häng i vattnet - vilket är dödligt effektivt i jakten på gädda.

3R - Rapala® Release Rig - System är inbyggt i betet och frigörs vid hugg för bättre landningschans av din fisk. Den hållbara riggen är byggd med 100
lbs titaniumtråd och har en solid anslutningsring, kraftiga splitringar och premium VMC® Coastal Black (4551).

  • Längd: 14 cm
  • Vikt: 74 gram
 

Har du några funderingar gällande denna produkt så tveka inte att fråga oss. Använd formuläret bredvid så svarar vi så snabbt vi kan. 

Du kan självklart även ringa vår kundtjänst på 021-144414

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.