• Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 600kr
  • Klarna Checkout
0 Varukorg

Guideline 4Cast - WF - Flyt/Sjunk 3 - #5

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Guideline

Guideline 4Cast - WF - Flyt/Sjunk 3 - #5

4 Cast har fått sina egenskaper från två av våra bästa linor, nämligen Power Taper och Highwater.

När du kastar med den här linan första gången, kommer du genast känna att den koncentrerade och samtidigt välbalanserade viktfördelningen i klumpen laddar upp spöt och levererar superb linkontroll med en mjuk och lätt fördröjd överrullning av spetsen.

Artikelnr 43426
 
Skickas inom 24 timmar
849kr
{{ price }}
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 600kr
  • Klarna Checkout

4 Cast har fått sina egenskaper från två av våra bästa linor, nämligen Power Taper och Highwater. När du kastar med den här linan första gången, kommer du genast känna att den koncentrerade och samtidigt välbalanserade viktfördelningen i klumpen laddar upp spöt och levererar superb linkontroll med en mjuk och lätt fördröjd överrullning av spetsen.

Detta i kombination med en tuffare slitdel för att tåla dubbeldragen och som sedan taperar ner sig till en tunn skjutlina ger dig långa kast och exakta presentationer.

Guideline 4 Cast är ett bra val för dig som vill ha en lättkastad lina med god prestanda och som fungerer ypperligt under många olika förhålladen. Fabrikstillverkad ögla i fronten.

I sinktiplinorna har vi kombinerat de kraftfulla skjutegenskaperna i flytlinan med tänket från våra flyt/sjunk Power Taper-klumpar. De här linorna ger ditt fiske en ny dimension under alla förhållanden. Dessutom minskar risken att skrämma fisken tack vare den 15 fot långa sjunkspetsen.

Taperingen har vi specialutvecklat för få bort problemet med gångjärnseffekten som är så vanlig hos andra sink tip-linor. Det är ett sant nöje att kasta och fiska med dessa.

Sjöfiskare älskar den sjuka kastlängden och taperingen är underbar för speykast. Fabrikstillverkad ögla i fronten.

 

Har du några funderingar gällande denna produkt så tveka inte att fråga oss. Använd formuläret bredvid så svarar vi så snabbt vi kan. 

Du kan självklart även ringa vår kundtjänst på 021-144414

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.