• Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 600kr
  • Klarna Checkout
0 Varukorg

Viking Trophy II - 46

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Viking Trophy II - 46

Vikings testvinnande jaktgummistövel! Utsedd till bästa köp av tidningen Villmarksliv år 2010 och fortfarande är det den bästa – det är också denna stövel som användes av både team och deltagare i den norska extremsportsdokusåpan 71° Nord.

Den har tredubbla lager gummi för ökad stabilitet och hållbarhet i foten.

Artikelnr 45407
 
Skickas inom 24 timmar
799kr
{{ price }}
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 600kr
  • Klarna Checkout

Vikings testvinnande jaktgummistövel! Utsedd till bästa köp av tidningen Villmarksliv år 2010 och fortfarande är det den bästa – det är också denna stövel som användes av både team och deltagare i den norska extremsportsdokusåpan 71° Nord.Den har tredubbla lager gummi för ökad stabilitet och hållbarhet i foten. Tack vare sitt höga skaft är den här stöveln lämplig för de mest krävande användare, till exempel jägare och boskapsskötare som ofta tillbringar hela dagen bland bergen. Trophy är utrustad med Vikings unika UGC®-sula, en robust yttersula med mönstring i flera olika riktningar, till och med i sulans hålfotsdel, som ger perfekt grepp ute i naturen. Stöveln har en infällning med justerbart band i skaftets överdel för individuell justering av passformen.Trophy är tillverkad av gummi med låg densitet vilket gör stöveln mycket lättare utan att minska hållbarheten och stabiliteten. Det tåliga fodret är av snabbtorkande polyester i skaftet och kanvas i tån för att öka stabiliteten. En formpressad EVA-iläggssula med dämpning i hälen gör den här stöveln bekväm nog för långa promenader. Iläggssulan kan tas ut för enkel torkning.

Har du några funderingar gällande denna produkt så tveka inte att fråga oss. Använd formuläret bredvid så svarar vi så snabbt vi kan. 

Du kan självklart även ringa vår kundtjänst på 021-144414

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.