• Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 600kr
  • Klarna Checkout
0 Varukorg

Guideline Scandi Shooting Head - I/S6/S7 - #8/9 - 31g

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Guideline

Guideline Scandi Shooting Head - I/S6/S7 - #8/9 - 31g

Power Taper Scandi är baserade på den lyckade Compact-taperingen.

Skillnaden är att Scandi-linorna är längre och passar perfekt till fiske i medium till stora älvar och passar även till långa spön.

Artikelnr 61969
 
Skickas inom 24 timmar
499kr
{{ price }}
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 600kr
  • Klarna Checkout

Power Taper Scandi är baserade på den lyckade Compact-taperingen. Skillnaden är att Scandi-linorna är längre och passar perfekt till fiske i medium till stora älvar och passar även till långa spön.

Linorna är uppbyggda på det effektiva Triple-D konceptet med tre densiteter fördelat genom hela linan. Det ger bättre linkontroll och de blir enklare att lyfta ur vattnet. Linorna fyller perfekt det glapp som finns mellan Compact och Skagit och bidrar därmed till att vi har linor som täcker alla tänkbara behov.

Intermediate/S2/S3 - Den moderna versionen av en ”normal” sjunklina men med fördelar från Double Density och en kort intermediate bakdel. En lätthanterlig sjunklina som ger bra kontroll på både kast och drift. I likhet med linan ovan är det här en riktig långkastare med bra stabilitet i luften. Sjunk3-spetsen sjunker med en hastighet på 10 sekunder/meter. Färg: 1 m. Fluoro Orange/Fudge Brown/Dark Grey.

Intermediate/S3/S4 - Det här är invalet när du önskar att komma närmare fisken som står djupt. Ett typiskt användningsområde är under kallt vårfiske efter havsöring och lax. Sjunk4-spetsen sjunker med en hastighet på 8 sekunder/meter. Färg: 1 m. Fluoro Orange/Dark Blue/Dark Grey. 

Intermediate/S4/S5 - Det här är en snabbsjunkade lina. En lina som tidigare varit standardvalet för att snabbt komma ner. Fortfarande en av våra mest populära sjunklinor för lax- och havsöringsfisket för de som har färdigheter att kontrollera dem. Sjunkhastigheten är 6,5 sekunder/meter. Färg: 1 m. Fluoro Orange/Bright Grey/Black.

Intermediate/S5/S6 - Det rätta linvalet för att snabbt komma ner djupt. En effektiv lina för högt och kallt vatten och de tillfällen då fisken står djupt och vägrar att stiga till en ytligt fiskad fluga. Fungerar väldigt bra på tidigt fiske efter havsöring men även i de starka strömmarna på norska vestlandet. Längden på den här linan och den korta intermediate-bakdelen gör det enkelt att lyfta den ur vattnet. Spetsen sjunker med en hastighet på 5,5 sekunder/meter. Färg: 1 m. Fluoro Orange/Dark Grey/Black.

Intermediate/S6/S7 - Det här är den snabbaste sjunklina vi har gjort. Den ersätter den populära Short Cut-linan i S6/S7. Den tunna profilen gör att linan skär snabbt genom vattenlagren och drar ner flugan framför näsan på de fiskar som parkerat riktigt djupt. Sjunkhastigheten är 4,5 sekunder/meter. Färg: 1 m. Fluoro Orange/Black.

Har du några funderingar gällande denna produkt så tveka inte att fråga oss. Använd formuläret bredvid så svarar vi så snabbt vi kan. 

Du kan självklart även ringa vår kundtjänst på 021-144414

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.